ASFALTĂRI DE DRUMURI ÎN JUDEȚ, DIN PRIMĂVARĂ

0
204

Consiliul Județean continuă, și în acest an, seria proiectelor privind asfaltările drumurilor din județul Buzău, atât cu fonduri europene cât și cu fonduri proprii. În această perioadă, instituția are în derulare o serie de licitații pe fonduri europene în infrastructura rutieră precum și o serie de proiecte ce ar urma să se realizeze prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

La acest capitol, există deja în derulare o lucrare la drumul ce leagă comuna Pârscov de Cozieni, a cărui reabilitare este aproape de finalizare. Tot pe programul PNDL, Consiliul Județean se află în procedură de licitație, pentru tronsonul ce duce până la Brăiești și pentru drumul care leagă comuna Vintilă Vodă de Sărulești. În aceeași etapă este și celălalt tronson, Vadu Pașii – Robeasca. O veste bună a șefilor instituției vine și pentru locuitorii comunei Mărăcineni, în sensul că, din primăvară, vor fi demarate lucrările de reabilitare a Drumului Județean 203 K.

Licitația privind reabilitarea din fonduri proprii ale Consiliului Județean a drumului care leagă comuna Buda de județul Vrancea s-a finalizat. După aproape un an și jumătate, a fost desemnată și firma câștigătoare care se va ocupa de reabilitarea acestui tronson.

Autorităţile judeţene au reuşit, anul trecut să atragă sume importante din fonduri europene, de ordinul zecilor de milioane de euro, pentru proiecte de dezvoltare.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ