ASFALTĂRI ÎN RITM ALERT

0
55

Asfaltările străzilor din municipiu continuă în ritm alert. Angajații de la Urbis Serv au deschis șantierele pe mai multe artere importante din oraș și lucrează până la lăsarea serii pentru a finaliza asfaltarea. Autoritățile și-au propus să continue activitatea până la 15 noiembrie, urmând să deschidă noi șantiere în primăvara anului viitor.

Lucrările de asfaltare în municipiu continuă, în paralel, pe mai multe artere. De astăzi, strada Colonel Buzoianu a fost închisă circulației pentru a se putea face asfaltarea completă. Totodată, muncitorii de la Urbis au pus utilajele în funcțiune și pe Bazalt și pe Alexandru Marghiloman.

O altă stradă importantă ce urmează să intre în reabilitare este Alexandru Marghiloman. Deja porțiunea de la bariera Brăilei până la sensul giratoriu de la Arhiepiscopie a fost frezată, însă aici se mai lucrează pentru înlocuirea rețelei de gaze.

Autoritățile și-au propus să continue asfaltările până la jumătatea lunii viitoare, în condițiile în care și vremea va permite efectuarea lucrărilor. Ulterior, șefii din Palatul Comunal vor lucra la programul de asfaltări ce va fi demarat în primăvara anului viitor.

În paralel cu activitatea de asfaltare, autoritățile din municipiu au demarat și o acțiune de identificare a străzilor din oraș. Acestea și-au propus ca și aleile dintre blocurile din mai multe cartiere, dar și alte străzi mai mici să fie denumite astfel încât adresele să fie mai ușor de identifcat.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ