ASFALTĂRI ȘI NERVI ÎNTINȘI LA MAXIM

1
87

Aceleași strigăte de nemulțumiri, nervi ai șoferilor întinși la maxim și drumarii se tot fac că nu înțeleg. Este descrierea pe scurt a lucărilor de asfaltare care se desfășoară de săptămâni întregi pe Drumul național 10, de la ieșirea din municipiul Buzău până la Berca.

Zeci de kilometri stau acum acoperiți cu pietriș, iar conducătorii auto nu știu cum să își mai ferească mașinile pentru a nu se avaria sau, mai grav, să li se spargă parbrizele.

Drumul național 10 leagă Buzăul de Brașov, iar în perioada verii este extrem de circulat, mai ales că mii de turiști aleg să își petreacă vacanța la munte. De aceea șoseaua este foarte aglomerată, iar viteza impusă de lucările de asfaltare de doar 40 km/h sună mai multă a glumă proastă pentru șoferii care trebuie să ajungă cât mai repede la destinație.

Cei mai revoltați de lucrările de pe DN 10 sunt buzoienii care locuiesc pe Valea Buzăului și sunt nevoiți să facă naveta zilnic. Zeci de kilometri merg cu pietriș aruncat pe la motor și pe parbriz.

 

Explicațiile venite de la reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutierenu sunt deloc îmbucurătoare. Calvarul șoferilor care circulă pe DN 10 nu se va încheia prea curând.

Lucrările de asfaltare pe DN 10 sunt executate de o societate comercială din Galați cu care CNAIR a încheiat un acord cadru, ce durează de aproape 3 ani. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pietre nu asfalt….o bataie de joc,ne stricam masinile dar nu intereseaza pe nimeni apoi se intraba astia de la Registru Auto Roman de ce avem masini cu defecte,pai din cauza drumurilor defectoase..platim taxe,impozite degeaba,rovignete etc si ei in loc sa asfalteze pun pietricele cu zmoala ( iti vajie creieri in cap de la zgomotul caucicurilor) plus ca oricand o piatra de pe carosbil poate lovi un pieton.DN 10 de la Buzau pana la Siriu era un drum ok,dar na…trebuie sa mancam si noi niste bani..rusineeeeeeee

LĂSAȚI UN MESAJ