ATMOSFERĂ DE POVESTE, LA SECȚIA DE PEDIATRIE

0
24

Copii internati in Secția de Pediatrie , din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au avut parte astăzi, de o surpriză. Zece voluntari s-au gandit să aducă zambetul pe chipul celor mici si au desenat scene din povești pe peretii saloanelor unde sunt internati copii. Personajele din basmele și desenele animate ii vor ajuta să fie mai optimiști pe perioada internării.
Un grup de 10 voluntari, dintre care doi studenţi de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, şi 8 elevi ai Colegiului Naţional Pedagogic „Spiru Haret” Buzău, au pictat pereţii saloanelor Secției de Pediatrie cu personaje de poveste. Medicul sef al Secţiei de Pediatrie este foarte încântată de ideea tinerilor și consideră că acest proiect aduce zâmbetul pe buzele copiilor internati.
Atat pentru coordonatoarea proiectului, cat si pentru cei 10 voluntari această actiune a însemnat o provocare. O pânză de emoții țesută din povestioarele dragi ale copilăriei, pictura murală de la Pediatrie , da viata povestilor si creeaza o stare de bine celor mici.
Cei zece voluntari vor continua să animeze și pereții din Ambulatorul de Specialiate Ortopedie si Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ