AU ADUNAT SUTE DE SACI CU GUNOI

0
62

Peste 800 de saci cu gunoaie au fost strânşi, numai din Parcul Crâng, în cadrul acţiunii Let’s Do It, Romania cu ocazia Zilei Naţionale de Curăţenie. Acţiuni de ecologizare la care au participat numeroşi voluntari, s-au desfăşurat şi în alte localităţi buzoiene.
Peste 20 de localități din judeţul Buzău au participat sâmbătă dimineaţă la acțiunea de ecologizare Let’s Do It, Romania – Ziua Națională de Curățenie. În cadrul iniţiativei de strângere a deşeurilor, au fost vizate parcurile și alte locuri publice, dar și cursurile de apă, în special în cazul localităților rurale. În municipiul Buzău, câteva sute de voluntari ce s-au alăturat echipei “Let’s Do It, România”, au adunat, numai din Crâng, 800 de saci cu gunoaie. Prezent la acţiune, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a transmis, un mesaj video. Edilul şef spune că aactivitatea la care a participat sâmbătă este binevenită, însă la Buzău sunt încă multe de făcut din punct de vedere al curăţeniei.
Începând din 15 octombrie, spune Constantin Toma, Primăria va demara un program de astfel de acțiuni, ce vor avea loc cu regularitate. Ecologizarea se va realiza anul acesta, lunar, iar de anul viitor, probabil săptămânal, pentru a efectua în primul rând o acțiune de educație.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ