Au donat sânge pentru Alexia

0
13

Angajații Consiliului Județean Buzău s-au mobilizat pentru un gest care salveză vieți
Consiliul Județean Buzău a ales să se alăture Campaniei de Donare de Sânge pentru Alexia Tudose, adolescenta în vârsta de 15 ani din Botoșani, care a fost rănită grav în accidentul de circulație de la Pașcani. În noaptea de vineri spre sâmbătă, autocarul care please din Botoșani spre Ialomița și în care se aflau 35 de persoane s-a răsturnat. Printre victime s-a numărat și Alexia care a suferit în accident amputaţie totală de braţ stâng şi amputaţie parţială de braţ drept. Din fericire, medicii din cadrul Spitalului Sf. Maria din Iași au făcut un adevărat miracol, reușind replantarea ambelor brațe după o operație care s-a întins pe durata a 20 de ore. Pe de altă parte angajați din aparatul propriu al Consiliului Județean Buzau au înțeles că gestul lor de a dona sânge contribuie în mod semnificativ la salvarea vieții semenilor aflați în suferință.
Nu este un gest întâmplător venit din partea angajaților Consiliului Județean. Mama adolescentei rănite grav este din municipiul Buzău. Pe parcursul lunii decembrie în jur de 1000 de persoane au dosat sânge pentru persoane care au avut nevoie de ajutor.
Adolescenta în vârstă de 15 ani face parte din Trupa Glamour și studiază la Colegiul Național “August Treboniu Laurian”. Tatăl tinerei a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip emoționant în care Alexia interpretează pe scenă unul din cântecele preferate.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ