AU FOST MAI CUMPĂTAȚI

0
33

Buzoienii au fost mai cumpătați în acest sfârșit de an, față de Crăciun, privind excesele alimentare sau de alcool. O dovadă clară în acest sens o reprezintă numărul de solicitări la care au intervenit reprezentanții Serviciului de Ambulanță, medicii Spitalului Județean, pompierii și polițiștii. Astfel, în noaptea dintre ani, ambulanțierii au fost chemați la 160 de solicitări pe zi, mai puține decât cele înregistrate în perioada Crăciunului.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, peste 350 de buzoieni au necesitat îngrijire de la personalul de specialitate. Dintre aceștia, 52 au rămas internați. De această dată, cazurile semnalate au fost cele ale bolnavilor cronici, în special persoanele cu afecțiuni cardiace și neurologice. Mult mai puține au fost situațiile în care la spital au fost aduși buzoieni băuți.

Peste 350 de poliţişti au fost la datorie în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie. Aceștia au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Prinși pe picior greșit au fost unii șoferi care au rulat cu viteză pe drumurile din județ.

De zile liniștite au avut parte și pompierii care au intervenit la 5 situații de urgență.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ