AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA SKATE PARK

0
161

În primăvara acestui an, primarul Constantin Toma și viceprimarul Andrei Neder au fost invitați de un grup de adolescenți în Parcul Tineretului, acolo unde funcționa un spațiu pentru sportul cu role, biciclete și trotinete.

Șefii din Palatul Comunal au văzut cu propriii ochi starea jalnică în care se afla mobilierul și care le punea viața în pericol utilizatorilor. Atunci s-a luat decizia ca acesta să fie desființat și realizat un altul nou și modern. După această etapă a urmat o vizită a autorităților alături de tineri la mai multe skate park-uri din țară pentru a decide împreună cum va arăta noul loc destinat sportului din Parcul Tineretului.

Apoi s-a trecut la studiul de fezabilitate, la aprobarea proiectului în cadrul Consiliului Local Municipal. De câteva zile, au fost demarate lucrările propriu-zise de amenajare a noului skate park din Parcul Tineretului.

Muncitorii au început cu amenajarea spațiului, iar în câteva zile se va trece la montarea mobilierului. Dacă vremea va permite, în cel mult două săptămâni, tinerii pasionați de sporturi extreme de vor putea bucura de noua locație. Pentru ca spațiul să nu fie deteriorat de oamenii certați cu legea, în zonă va exista pază permanentă.

După finalizarea lucrărilor, municipiul Buzău va avea unul dintre cele mai moderne skate park-uri din țară.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ