AU PRINS FUGARUL

0
39

Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe tânărul de 18 ani din Zoreşti care a fugit, la începutul săptămânii de la o reconstituire. El este acuzat că a comis, nu mai puţin de 7 furturi din locuinţe, cu un prejudiciu de 4 000 de lei. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat instanţei de judecată unde a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.
Poliţiştii din Berca l-au prins pe tânărul din Zoreşti care, la începutul săptămânii a dispărut de lângă poliţiştii ce realizau reconstituirea unui furt pentru care îl suspectau pe acesta. El a fost găsit în casa unei cunoştinţe, din Berca. Adolescentul, în vârstă de 18 ani a fost reţinut şi a ajuns în arestul Poliţiei, fiind acuzat că a dat, luna aceasta 7 spargeri din locuinţe, din care a rezultat un prejudiciu de aproximativ 4 000 de lei.
Luni, când a fugit de la reconstituire, tânărul nu era nici reţinut, nici arestat, însă faptul că s-a sustrats cercetărilor i-a agravat situaţia. Astăzi, Judecătoria Buzău a emis pe numele său, mandat de arestare pentru 30 de zile. Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca desfăşoară în continuare activităţi pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzelor şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ