AUR BUZĂU PROMITE SPRIJIN PENTRU PRIMARI

0
264

Deputatul Roman este interesat şi de situaţia pensionarilor militari
Sprijin în Parlament pentru primarii din judeţ şi pensionarii militari. Asta a promis deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman, în prima conferinţă de presă organizată după ce a devenit parlamentar.
Filiala Buzău a partidului AUR promite ajutor primăriilor din judeţ. În prima apariţie publică în calitate de parlamentar, deputatul Nicolae Roman le-a mulţumit, într-o conferinţă de presă, primarilor din 15 comune pentru faptul că au dat curs solicitării Alianţei pentru Unirea Românilor şi au transmis liste cu proiectele pe care le au în derulare în vederea susţinerii la nivel parlamentar a acestora.
General în rezervă, şi fost comandant al actualei Divizii 2 Infanterie Getica, deputatul Nicolae Roman s-a adresat şi foştilor militari din Buzău. El a afirmat că a avut o intervenţie de la tribuna Parlamentului pentru clarificarea situaţiei pensiilor militare.
De asemenea, parlamentarul AUR de Buzău a declarat în cadrul conferinţei de presă de la sediul partidului că este preocupat de situaţia clădirilor de patrimoniu, inclusiv de cea a Cercului Militar, imobil aflat într-o stare avansată de degradare.Nicolae Roman va iniţia un proiect de lege, în acest sens şi va face demesruri ministrul Apărării şi la cel de Finanţe în vederea reabilitării fostei Case a Armatei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ