AVALANȘĂ DE DEBRANȘĂRI

0
80

800 de cereri de debranșare a înregistrat Regia Autonomă Municipală Buzău până astăzi, când a fost ultima zi în care au putut fi depuse documentele. Cifra este una de trei ori mai are față de anii anteriori, iar cele mai multe solicitări au venit din partea persoanelor fizice care au ales să își monteze centrale termice de apartament.

Numărul mare de cereri de debranșarea vine atât ca urmare a anunțului privind posibila închidere a Regiei Autonome, cât și ca urmare a creșterii prețului gigacaloriei. Deconectarea în masă de la sistemul centralizat de încălzire se va resimți și în încasările RAM Buzău, care vor scădea cu câteva procente.

Pe de altă parte, de săptămâna viitoare vor fi demarate probele la rece. Astfel vor fi descoprite eventualele avarii la rețeaua de încălzire, care vor fi remediate până când Regia va începe furnizarea agentului termic în apartamentele buzoienlor.

Până la sfârșitul acestui an, buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire vor plăti pentru o gigacalorie 230 de lei. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ