Avertisment de la un fost viceprimar

0
8

Blocarea roților mașinilor, motiv de procese împotriva primăriei
Avertisment din partea fostului viceprimar al municipiului Buzău, Ionescu Constantin. Buzoienii vor ajunge să dea Primăria Buzău în judecată din pricina noului regulament al parcărilor ce prevede blocarea roților autoturismelor parcate pe locurile cu plată. Este o greșeală, în situația în care administrația publică locală nu pune la dispoziția cetățenilor alte locuri în care să își poată parca mașinile.
Angajații Urbis Serv pot bloca roțile autoturismelor parcate pe spațiile cu plată, în situația în care proprietarii nu vor plăti tarifele stabilite de Primăria Buzău sau dacă nu dețin abonamente. Ulterior, buzoienii sunt pasibili de amenzi și în același timp sunt obligați să achite o taxă pentru deblocarea roților. Este o măsură care va conduce la procese în instanță, avertizează fostul viceprimar al municipiului Buzău, Ionescu Constantin.
Fostul viceprimar consideră că o astfel de măsură nu ar fi trebuit implementată în situația în care buzoienii nu au acces la alte variante pentru a-și parca autoturismele, în ciuda faptului că sunt plătitori de taxe și impozite.
Discuții aprinse au existat și în cadrul Consiliului Local Municipal Buzău pe tema parcărilor din oraș. În ciuda numărului mic de locuri, primăria a instituit taxe și în Piața Centrală pentru buzoienii care vin la cumpărături cu mașinile.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ