AVRĂMESCU ÎI RĂSPUNDE LUI LUDOVIC ORBAN

0
61

“A fost o decizie a organizației județene”
Ludovic Orban, liderul liberal a declarat că nu îi înţelege pe acei preşedinţi de organizaţii judeţene care i-au declarat iniţial sprijinul în lupta pentru conducerea PNL şi apoi şi-au schimbat radical opţiunea, făcând referire şi la Gabriel Avrămescu, liderul liberal buzoian. În replică, președintele PNL Buzău a răspuns că a fost o decizie a organizației județene și așa cum cei de la centru au așteptări și membrii din teritoriu au.
Mesaj acid al preşedintelui PNL Ludovic Orban pentru preşedintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, în weekend, în Vrancea, după ce acesta din urmă a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu la alegerile interne din luna septembrie. Ludovic Orban a declarat că nu înţelege poziţia lui Gabriel Avrămescu, în situaţia în care PNL este un partid de oameni de onoare.
În replică, Gabriel Avrămescu a declarat că decizia de susținere pentru Florin Câțu aparține organizației.
Așa cum filiala centrală a PNL are așteptări din teritoriu, a mai adăugat Gabriel Avrămescu și filialele județene au nevoie de atenția celor din conducerea partidului.
Recent, Gabriel Avrămescu, liderul liberalilor buzoieni şi-a anunţat susţinerea faţă de Florin Cîţu la alegerile din septembrie pentru funcţia de preşedinte al PNL, decizie taxată de către actualul președinte Ludovic Orban.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ