BABOI, TRIPLĂ CAMPIOANĂ BALCANICĂ LA U20! Performanţe uriaşe pentru micuţa buzoiancă

0
62

Marina Baboi, speranta atletismului românesc a reusit o serie de performante remarcabile în acest weekend, la Campionatele Balcanice de Juniori 1. Buzoianca în vârstă de 18 ani a reusit să îsi adjudece trei medalii de aur, prima în proba de 100 de metri plat, cea de-a doua în proba de stafetă 4 x 100 de metri si ultima, aseară în proba de 200 de metri plat.
Weekend de poveste pentru buzoianca Marina Baboi. Tânăra atletă a reuşit să cucerească trei medalii de aur în cadrul Campionatelor Balcanice organizate la Piteşti. În competiţia dedicată juniorilor 1, Marina a ocupat prima poziţie în proba de 100 de metri plat, bifând un nou record personal: 11,71 de secunde.
Al doilea titlu balcanic a venit după ce echipa României s-a impus detaşat în proba de ştafetă 4 x 100 de metri, acolo unde Marina a fost ultimul schimb.
Cu cele trei medalii obţinute la Piteşti, buzoianca a ajuns la 6 medalii obţinute în cadrul Campionatelor Balcanice. Ieri seară, Marina a alergat şi-n cadrul finalei probei de 200 de metri plat, acolo a reuşit alături de lotul tricolor să obţină o nouă medalie de aur.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ