BANCA DE GENE PRIMEŞTE FINANŢARE

0
31

Lideri PNL, în frunte cu preşedintele Ludovic Orban au dat startul proiectului de la Buzău
Vizită la nivel înalt la Banca de Gene. Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul liberal,Ludovic Orban şi ministrul Agriculturii Adrian Oros au fost, vineri la Buzău, unde, împreună cu parlamentarii PNL de Buzău s-au întâlnit cu cercetătorul Costel Vânătoru. Mesajul liberalilor a fost acela că proiectul are undă verde şi va primi finanţare.
O delegaţie a Partidului Naţional Liberal, în frunte cu preşedintele acestuia, Ludovic Orban a vizitat sediul viitoarei Bănci de Gene pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale, din Parcul Crâng. Liderul PNL a fost însoţit de ministrul Agriculturii şi de parlamentarii de Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu şi senatorul Vlad Pufu. Liberalii au prezentat stadiul în care se află, în prezent proiectul de înfiinţare a Băncii de Gene.
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost impresionat de proiectul de la Buzău, doar după o discuţie cu Costel Vânătoru.
La rândul său, ministrul Agriculturii Adrian Oros a precizat sumele ce vor fi alocate, iniţial Băncii de Gene de la Buzău.
Cercetătorul Costel Vânătoru are mari aşteptări din partea celor care susţin acest proiect de importanţă naţională.
În perioada imediat următoare urmează să se deruleze procedurile de acreditare a Băncii e Gene de la Buzău, iar de la 1 iunie se vor face angajările.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ