Bani găsiți și returnați Poliției

0
61

Doi buzoieni felicitați de IPJ Buzău
Doi buzoieni au fost felicitați de polițiști după ce au găsit sume importante de bani pe care au ales ulterior să le restituie. Vorbim despre o tânără de 14 ani din municipiul Buzău și un bărbat din Vadu Pașii care a găsit o borsetă în care se aflau 6300 de lei.
Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au felicitat doi buzoieni, o tânără în vârstă de 14 ani, respectiv un bărbat de 46 de ani, care au găsit şi restituit borsete cu sume importante de bani dar și cu acte personale deosebit de importante. Cei doi au mers fiecare la câte o unitate de poliție și au povestit că au găsit bunurile pe stradă, respectiv într-un mijloc de transport în comun. Pentru gestul lor, oamenii legii i-au felicitat.
După ce au fost predate bunurile și banii, polițiștii buzoieni au acționat în vederea identificării persoanelor vătămate, doi buzoieni în vârstă de 61 de ani, respectiv 65 de ani. Un bărbat care a pierdut o borsetă în care se aflau 6300 de lei a mulțumit celui care a făcut gestul de a-i returna. Totodată bărbatul din Vadu Pașii a transmis un mesaj celor care s-ar afla în situația de a găsi bani sau bunuri pierdute.
Poliţiştii le-au oferit daruri simbolice celor doi buzoieni – câte un hanorac şi o şapcă inscripţionate, cadouri achiziţionate cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Secţia Română.
Pe de altă parte oamenii legii atrag atenția că însușirea bunurilor găsite constituie infracțiune.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ