Bani pentru investiții în infrastructură

0
7

Ședință de îndată la Consiliul Județean
Consiliul Județean Buzău s-a întruni în ședință de îndată, pentru a aproba printre altele proiectul privind repartizarea unor sume de bani pentru susținerea programelor de dezvoltare și infrastructură locală. Comunele și orașele din județul Buzău au primit aproximativ 33 de milioane de lei, bani cu titlu de cofinanțare pentru anumite proiecte pe care administrațiile locale vor să le dezvolte dar și cu scopul de a putea susține cheltuielile de funcționare.
Consiliul Județean Buzău a repartizat administrațiilor locale în jur de 33 de milioane de lei pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, infrastructură sau pentru cheltuieli de funcționare. Decizia a fost luată în prima ședință a Consiliului Județean Buzău din acest an.
Sumele cele mai mari au fost repartizate municipiului Râmnicu-Sărat, 3.100.000 de lei, urmat de Pătârlagele, Nehoiu și Pogoanele. Comune au primit între 300.000 și 400.000 de lei, bani pe care îi vor putea folosi pentru reabilitarea unor drumuri, investiții în apă-canalizare sau pentru acoperirea unor cheltuieli curente.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ