Bătaie și nu prea pe funcțiile de directori

0
68

Concursul a debutat cu proba scrisă
Astăzi s-a derulat proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean Buzău, sunt școli pentru care niciun candidat nu s-a arătat interesat de a ocupa un astfel de post de conducere.
Peste 200 de cadre didactice din județul Buzău au participat astăzi la proba scrisă aferentă concursului pentru ocuparea funcțiilor de director sau director adjunct. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean au existat școli pentru care niciun candidat nu s-a arătat interest de a ocupa un post de conducere.
Proba scrisă a început la ora 10 dimineață iar candidații au avut la dispoziție două ore pentru a rezolva mai multe subiecte.
Potrivit calendarului de concurs, până la data de 17 octombrie se pot depune contestații la proba scrisă, soluționarea lor se va efectua până la data de 20 octombrie atunci când vor fi afișate și rezultatele finale. Proba scrisă va fi urmată de un interviu iar emiterea deciziilor de numire pe funcții va fi programată între 20 și 22 decembrie cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ