BIBLIOTECA ȘI TEATRUL CAUTĂ DIRECTOR! Candidații, deja în febra examenului

0
150

Se caută director pentru Biblioteca Judeteană ”Vasile Voiculescu” si Teatrul ”George Ciprian”. Consiliul Judetean a decis să scoată la concurs posturile de conducere ale institutiilor subordonate. Pentru bibliotecă si pentru teatru au fost deja făcute publice numele candidatilor, urmând ca până la finele acestei săptămâni să aflăm si cine aspiră la functia de director al Muzeului. Reprezentanţii Consiliului Judeţean au publicat numele candidaţilor pentru concursul la funcţiile de director a două dintre cele trei instituţii de cultură aflate în subordine. Este vorba despre Biblioteca „V. Voiculescu” şi Teatrul „G. Ciprian”, urmând ca, până la sfârşitul săptămânii, să se facă publice şi numele candidaţilor pentru conducerea Muzeului Judeţean. Pentru fotoliul de director al Bibliotecii Judeţene şi-au depus candidatura Sorin Burlacu, fost director al instituţiei timp de zece ani, şi Iulia Irimia, bibliotecar la Secţia pentru Copii. Potrivit informaţiilor publicate de Consiliul Judeţean, Sorin Burlacu nu îndeplineşte condiţiile de studii solicitate, astfel în concurs rămâne doar Iulia Irimia.
În cursa pentru conducerea Teatrului „G. Ciprian” există un candidat din afara judeţului. Este vorba despre actorul Teatrului NOTTARA, Cristian Şofron, cel care va concura împotriva actualului director al teatrului buzoian, Gina Chivulescu.
Atât în cazul Bibliotecii Judeţene, cât şi al Teatrului „G. Ciprian”, concursul va continua pe data de 5 aprilie cu proba de prezentare a proiectelor de management, iar pe 10 aprilie, cu susţinerea proiectelor de management în cadrul unui interviu înregistrat video.
DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ