BOTEZ CU O SUTĂ DE PERSOANE, OPRIT DE POLIŢIŞTI

0
56

O petrecere de botez la care participau în jur de o sută de persoane, a fost oprită de poliţişti. Evenimentul s-a desfăşurat la un salon din Buzău, iar organizatorul şi proprietarul localului au fost amendaţi.
În seara zilei de duminică, în jurul orei 18.00, polițiștii buzoieni au primit o sesizare în dispecerat, din care reieșea că la o locație nu ar fi respectate regulile instituite cu scopul prevenirii răspândirii Sars-Cov2. Sesizarea făcea referire la organizarea unui eveniment privat, așa că au fost direcționate spre adresa indicată, mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, care au demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt. Într-adevăr,la salonul pentru evenimente, era un bozez în desfăşurare, la care erau prezenţi, în jur de 100 de oameni.
“Forțele de intervenție au stabilit că sesizarea se confirmă, astfel că la un operator economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente, din municipiul reședință de județ, era în desfășurare un botez, la care participau aproximativ 100 de persoane”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean.
Având în vedere regulile instituite și interdicția organizării de astfel de evenimente în contextul pandemiei, polițiștii au identificat reprezentantul localului și organizatorul evenimentului, cărora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 4000 de lei. Polițiștii şi jandarmii, care au intervenit au legitimat 63 de persoane și au aplicat alte 30 de sancțiuni contravenționale participanților la eveniment.
De asemenea, urmare intervenției, petrecerea a foat întreruptă, iar persoanele s-au conformat de îndată și au părăsit localul.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ