Buzoienii, invitati duminică la canotaj! Prezent la eveniment va fi si Ivan Patzaichin

0
192

Ivan Patzaichin, multiplu medaliat olimpic la caiac – canoe vine duminică la Buzău în căutare de campioni la vâslit. Indiferent de vârstă, buzoienii se pot înscrie în competiţia organziată de asociaţia condusă de Ivan Patzaichin „Mila 23” care se va desfăşura duminică, pe lacul din Parcul Tineretului.
Întrecerea de duminică nu are caracter competiţional şi este menită să ajute la depistarea unor noi talente în sportul cu vâsle.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău, care se va afla în competiţie cu o formaţie alcătuită exclusiv din funcţionari din Palatul Comunal.
Evenimentul se va încheie spre seară, atunci când va avea loc un concert susţinut de interpreţi locali iar la final pe scena va urca si Whats up.
Înscrierile se fac în ziua competiţie, începând cu ora 9:30, iar accesul spectoatorilor este gratuit. Câştigătorii de la Buzău vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul festivalului cu acealaşi nume pe 3 septembrie, la Tulcea.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ