Buzoienii invitati in weekend la serbări folclorice! Distractie si voie buna la Smeeni, Mânzălești si Ghergheasa

0
290

Weekend plin de distractie si multa voie buna in 3 comune din judet. Sambata si duminica, buzoienii sunt asteptatii la Smeeni la serbarea folclorica ,, Florile Călmatuiului,, la Manzalesti unde se va desfasura festivalul Slănicului dar si la Ghergheasa unde autoritatile locale organizeaza prima editie a sarbatorii ,, Serbarile Ghergheasa,,.
Startul distractiei se da sambata, dupa amiaza la Smeeni. Incepand cu ora saisprezece, primaria comunei organizeaza serbarea folclorică, ,,Florile Călmățuiului,,. Pe scenă vor cânta artisti de renume: Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu dar si artisti locali, Diana Ionită, Loredana Răduță, Atena Bratosin si multi altii. Pe scena vor urca si grupurile ,, Veselia ,, si ,, Amicii,, din Smeeni. La final, festivalull se va incheia cu un foc de artificii.
Duminică, distractia se mută la Mânzălesti unde Primăria va organiza ,, Festivalul Slănicului,, editia cu numărul 47. Spectacolul este programat sa inceapa la ora 12.00. Localnicii din Mânzălesti vor petrece alaturi de Ion Paladi, Ion Băicuș, Maria Dumitru, Ionela Bănică, ansamblul folcloric, ,,Plaiurile Mioritei,, ansamblul ,, Breazăul Mânzălești,, ,Ciobanasul si multi alti artisti indragiti.
Tot duminică, va fi distractie si multa voie bună și la Ghergheasa. Primăria din localitate organizeaza editia I a sarbatorii folclorice ,, Serbarile Ghergheasa,,. Spectacolul va incep de la ora 14.00. Pe scena, vor canta: Ionut si Doinita Dolanescu, Nemuritorii, Gabriela Bolocan, Nicolae Oprisan, grupul vocal Stejarelul din localitate, grupul vocal- Mândrutele si altii.

Rep. Denisa Irimia

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ