Buzoienii plătesc aproape dublu la căldură față de bucureșteni

0
17

Prețul stabilit de Consiliul Local, se apără RAM TERMO-VERDE
Recent, unul dintre consilierii locali ai municipiului Buzău a atras atenția că buzoienii racordați la sistemul centralizat de distribuție a energie termice plătesc aproape dublu față de bucureșteni. Conducerea RAM TERMO-VERDE se apără, dând vina pe Consiliul Local Muncipal care a aprobat tarifele.
IRINEL CÎRSTEA FACEBOOK
“Bucureștenii sunt nemulțumiți că gigacaloria se scumpește de la 164 lei la 280 lei. Posibil cea mai ieftină din țară. Acum înțeleg de ce tinerii buzoieni rămân după facultate în capitală. La Buzău, prețul pe gigacalorie a crescut de la 300 lei la 450 lei, în condițiile în care salariul mediu net în Buzău este de 2806 lei, iar în București 4511 lei”, a transmis consilierul local municipal Irinel Cîrstea.
Întrebat de ce la Buzău prețul gigacaloriei este aproape dublu, directorul companiei RAM TERMO-VERDE a declarat că tariful este într-adevăr stabilit de operatorul economic dar a fost aprobat de Consiliul Local Municipal.
În acest moment la nivelul municipiului Buzău în jur de 4000 de apartamente mai sunt racordate la sistemul centralizat, cele mai multe în cartierul Micro XIV.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ