CABINET STOMATOLOGIC DE URGENȚĂ, LA SPITAL

0
354

Spitalul Județean va beneficia de un cabinet stomatologic de urgență după ce Unitatea de Primiri Urgențe se va extinde și moderniza. Cabinetul este cuprins în planul de lucru, însă oficialii unității spitalicești se tem că și la cabinetul stomatologic, nu vor veni doar urgențele, așa cum se întâmplă acum la camera de gardă a spitalului.
Odată cu extinderea Unităţii Primire Urgenţe, Spitalul Judeţean va beneficia de un cabinet de urgenţe stomatologice. Pentru acest lucru, managerul spitalului va contacta medici din Buzău pentru a stabili cum se vor face gărzile. Atât managerul spitalului, cât şi medicii atrag atenţia cu privire la felul în care văd unii dintre buzoieni urgenţele, aglomerând cabinetul pentru lucrări ce pot fi făcute la orice alt cabinet.
Cabinetul stomatologic de urgență ar urma să funcționeze în maximum doi ani. După ce se vor finaliza lucrările de reabilitare ale Unității de Primiri Urgențe, cabinetul stomatologic va fi dotat cu aparatura necesară și se vor căuta medici stomatology care să asigure gărzi.
De-a lungul timpului, buzoienii au solicitat în numeroase rânduri înfiinţarea unui cabinet de urgenţe stomatologice, însă până la acest moment acest lucru nu a fost posibil.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ