Cabinetul de Pediatrie, modernizat și renovat

0
19

Sfaturi pentru bolile de sezon care apar la copii
De curând, Cabinetul de Pediatrie din cadrul Ambulatoriului de Specialitate a fost reabilitat, dar şi în secţia de Pediatrie au fost efectuate lucrări de curăţenie şi modernizare. Medicii precizează că investițiile sunt de bun augur iar presiunea pacienților pe secție a scăzut o dată cu diminuarea deficitului de personal.
Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău a fost modernizată. Arată mult mai prietenos și are dotări care să răspundă oricăror solicitări. Cel mai important lucru este că numărul medicilor a crescut iar părinții pot face o vizită la specialiști doar în baza unei trimiteri de la medicul de familie.
Cât privește bolile de sezon care apar la copii, specialiștii sunt de părere că pot fi evitate dacă sunt respectate o serie de măsuri.
O parte dintre părinţi recurg în astfel de situații la automedicaţie sau remedii homeopate. Medicii spun că în anumite situații se pot administra acasă antitermice sau antivomitive dar recomandarea generală este să nu se recurgă la automedicație cu antibiotice.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ