CADOU DE MAJORAT! Performanţe pe bandă rulantă pentru Marina Baboi

0
385

Buzoianca Marina Baboi continuă şirul prestaţilor pozitive din acest an cu rezultate de excepţie înregistrate în cadrul Campionatului Sportiv Şcolar şi al Concursului Naţional de primăvară al juniorilor 1. Speranţa atletismului buzoian şi-a adăugat în palmares noi recorduri şi încă patru medalii în probele de 100 şi 200 de metri sprint ale celor două întreceri.
Atleta buzoiancă, Marina Baboi este pe val. Tânăra atletă a reuşit să bifeze o serie de rezultate impresionante în cadrul competiţiilor outdoor desfăşurate în acest an, care au fost continuate în acest weekend de performanţele obţinute în cadrul Campionatului Sportiv Şcolar şi al Concursului Naţional de primăvară al juniorilor 1. Pe stadionul de atletism “Iolanda Balaş Sotter” din Bucureşti, buzoianca a devenit campioană naţională în probele de 100 şi 200 de metri sprint ale ambelor competiţii.
Buzoianca, antrenată de Doina Voinea şi Gabriel Nicolau, s-a aflat la a doua prezenţă în aer liber în acest an şi a reuşit deja să cucerească cinci titluri naţionale doar în 2017. Alături de Marina, la întrecerile din Capitală au mai fost prezenţi sportivi ai Liceului cu Program Sportiv Buzău, ai Clubului Sportiv Şcolar din localitate şi ai Colegiului Naţional “Alexandru Vlahuţă” din Râmnicu Sărat. Rezultatele Marinei vor fi sărbătorite de familie şi prieteni la sfârşitul acestei săptămâni, atunci când buzoianca va împlini 18 ani. Imediat după aniversarea sa, tânăra originară din Buzău, va participa la Internaţionalele României care vor avea loc la Cluj Napoca, pe „Cluj Arena”.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ