CADOURI PENTRU CEI MICI

0
74

Bucurie mare pentru aproape 50 de prichindei de la o gradiniță din municipiul Buzău. Micuții, sosiți aseară la sediul Partidului Mişcarea Populară din oraș, au primit de la liderul organizaţiei, deputatul Adrian Mocanu mai multe daruri. Emoționați, copiii au mulţumit pentru cadouri și au promis să fie cuminți și să învețe bine.

Sediul PMP Buzău a fost luat cu asalt de zeci de copii însoțiți de părinți lor. Peste 50 de copii de la Grădiniţa ,,Boboceii din Micro III” au fost aşteptaţi, joi după-amiază, împreună cu părinţii lor, la sediul organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară, de stafful formaţiunii politice, pentru a li se înmâna sacoşe cu daruri. Cel care a le-a oferit cadourile de sub bradul împodobit a fost liderul PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu.

Odată ce urările au fost făcute, deputatul Adrian Mocanu alături de stafful formaţiunii politice a început să împartă celor mici cadourile pregătite sub bradul împodobit de sărbătoare.

Emoţionaţi, copiii au mulţumit pentru cadourile primite şi au promis că, în anul ce vine, vor fi mai cuminţi și mai harnici, dorindu-i, în acelaşi timp, sănătate Moşului. Totodată ei și-au exprimat dorința de a-l reîntâlni şi Crăciunul viitor.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ