Cadouri pentru ucrainienii refugiați

0
15

Sărbători mai fericite …
Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, președintele Consiliului Județean a făcut o vizită copiilor și părinților ucrainieni cazați la un complex din municipiul Buzău. Cei mici s-au bucurat de cadorile primite din partea administrației. A fost o zi fericită pentru refugiații din Ucraina care astfel au uitat pentru o clipă de ororile războiului și s-au simțit ca într-o familie.
Cu inima deschisă și încărcați cu cadouri, reprezentanții Consiliului Județean au mers în vizită la refugiații ucrainieni aflați într-un complex din orașul Buzău. Copii de toate vârstele au primit jucării și dulciuri de la președintele consiliului, Petre Emanoil Neagu.
Au fost momente unice. Președintele consiliului a intrat în jocul celor mici, ba mai mult a fost învățat de către un copil să numere.
În preajma Paștelui, administrația a transmis și un mesaj pentru români.
Sute de refugiați ucrainieni au ajuns în județul Buzău de la izbucnirea războiului. O parte dintre ei au luat drumul țărilor din vestul Europei, alții au ales să rămână în România, aproape de granița Ucrainei în speranța unei păci care le va permite să ajungă mai repede acasă.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ