CĂLĂTORIE PERICULOASĂ! Un microbuz a mers cu uşile deschise 7 km

0
160

Oamenii care fac naveta pe ruta Râmnicu Sărat- Rubla s-au plâns de frig şi condiţiile proaste de care au parte din partea transportatorului după ce ieri au trecut printr-un întreg coşmar. Pasagerii unui microbuz au fost nevoiţi să parcurgă o distanţă de peste 7 kilometri cu uşile microbuzului deschise, în condițiile în care afară era un frig cumplit. Situția a fost cauzată de ger, care a afectat sistemul hidraulic de închidere al uşilor.
Insistenţele călătorilor au rămas fără răspuns din partea conducătorului auto. Revoltaţi, pasagerii au vrut să ia legătură cu patronul societăţii de transport, mai ales că nu este pentru prima dată când condiţiile în care se efectuează transportul lasă de dorit.
Pentru un abonament lunar între Râmnicu Sărat şi localitatea Rubla, o persoană trebuie să scoată din buzunar 90 de lei. Zilnic, zeci de persoane parcurg acest traseu pentru a ajunge la locul de muncă. Singurii care ar fi putut să îl tragă la răspundere pe conducătorul auto pentru condițiile în care își transportă călătorii ar fi fost inspectorii de trafic.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ