CALORIFERE RECI

0
33

Caloriferele rămân reci și în perioada următoare. În prezent, Regia Autonomă Municipală efectuează probele la rece, care se vor încheia peste o săptămână. Abia de atunci va putea furniza căldură în caloriferele buzoienilor, dacă vremea va impune o astfel de măsură.
Energia termică va fi furnizată fără probleme, iarna aceasta. Asigurarea vine din partea conducerii Regiei Autonome Municipale Buzău, care, în această perioadă, verifică starea tehnică a instalaţiilor. Toate probele de până acum arată că Regia este pregătită să furnizeze căldură buzoienilor. Cel puţin din punct de vedere tehnic, pentru că toate instalaţiile din oraş funcţionează ca la carte.
După finalizarea probelor la rece, Regia Autonomă va fi pregătită să furnizeze agent termic. Acest lcuru va fi posibil fie la solicitarea abonaților, fie, dacă temperatura minimă se va menține scăzută pe timpul nopții.
Buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire își fac griji legate și de prețul pe care ar trebui să îl plătească pentru căldură, în această iarnă. Reprezentanții Regiei Autonome spun că, deocamdată, tariful va fi tot de 230 de lei pentru o gigacalorie, dar modificări pot apărea oricând.
În continuare, se vor acorda subvenții pentru persoanele cu venituri mici, așa cum s-a procedat și în anii anteriori.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ