Calvarul din Zona industrială continuă

0
12

Noi termene pentru asfaltările din municipiul Buzău
Cele mai mari artere rutiere din municipiul Buzău ar trebui să fie asfaltate până la finalul acestui an, a declarat primarul Constantin Toma. Pe de altă parte se lucrează continuu la podul de la Metalurgica astfel încât circulația din Zona Industrială să revină la parametri normali.
Circulația în Zona Indistrială și cu precădere pe podul de la Drăgaică a devenit în ultima vreme un coșmar pentru șoferi. La orele de vârf cozile de autorurisme se întind pe sute de metri și acest lucru se datorează lucrărilor de reabilitare care se desfășoară pe podul de la Metalurgica. Administrația locală speră ca până la sfârșitul verii, situația să revină la normal.
Așteptări sunt legate și de cele trei mari artere rutiere, Unirii, Transilvaniei și Industriilor. Până la finalul anului, lucrările de reabilitare ar trebui să fie gata.
Paralel, administrația locală desfășoară lucrări de asfaltare și pe străzile de mici dimensiuni, aflate în cartiere astfel încât o bună parte dintre ele să fie reabilitate până la debutul sezonului rece.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ