Campanie de împădurire desfășurată de PSD Buzău

0
57

Parlamentarii buzoieni au plantat stejari și frasini
Zeci de voluntari au participat la o acțiune de plantare de puieți în Pădurea Frasinu, ca urmare a unui apel al organizației județene PSD Buzău. Acțiunea a făcut parte dintr-o campanie națională prin care se dorește plantarea a peste 500.000 de puieți. La Buzău au fost plantați stejari și frasini comuni într-o parcelă unde mai mulți arbori plantați în anii precedenți s-au uscat din pricina secetei.
La acțiune au participat parlamentarii buzoieni Liliana Sbîrnea, Romeo Lungu, Laurențiu Țepeluș și vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre dar și membrii ai organizațiilor de femei, tineret și seniori.
ROMEO LUNGU FACEBOOK

“Fiecare arbore contează! Tocmai de aceea am participat la o acțiune de plantare de puieți la pădurea Frasinu, alături de zeci de voluntari mobilizați de PSD Buzau. Am primit cu entuziasm propunerea colegilor de la centru de a demara acest proiect național pentru creșterea efectivului de arbori de pe teritoriul României. Le mulțumesc tuturor voluntarilor care au venit la acțiunea noastră și îi îndemn pe toți să participe în continuare la astfel de activități importante atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare!”, a transmis deputatul social-democrat Romeo Lungu.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ