Candidați de 10 pentru funcțiile de directori

0
104

IȘJ anunță punctaje maxime la concurs
Note de 10 la proba interviului din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în instituțiile de învățământ preuniversitar. O bună parte dintre candidații înscriși au obținute note maxime, a anunțat conducerea Inspectoratului Școlar Județean dar au fost înregistrate și persoane care nu au putut trece de baremul stabilit pentru a fi admiși.
34 de candidați au participat la proba interviului organizată în data de 17 octombrie la nivelul a 18 unități de învățământ din județul Buzău. Din totalul celor înscriși, 13 persoane au fost respinse fie care urmare a neprezentării, fie pentru că s-au retras din concurs ori nu au obținut note de trecere.
11 candidați au obținut note de 10 iar cea mai mica medie a fost de 4.8.
Printre unitățile de învățământ în care a fost organizat interviul se numără colegiile Pedagogic din municipiul Buzău, Economic din Râmnicu Sărat, liceul Tehnologic Vernești și școlile gimnaziale Stâlpu, Smeeni, Sărulești, Robeasca, Movila Banului, Glodeanu Sărat, Cernătești, Cănești, Bozioru, George Emil Palade sau Căpitan Aviator Mircea T.Bădulescu.
Proba interviului din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct se va derula până săptămâna viitoare, a anunțat conducerea Inspectoratului Școlar.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ