CANDIDAŢII AU VOTAT

0
99

Candidaţii înscrişi în cursa electorală pentru alegerile locale au votat în prima parte a zilei. Singuri, sau în echipă, ei s-au prezentat la secţiile de votare la care sunt arondaţi. După ce şi-au exprimat opţiunea şi au introdus în urnă buletinele de vot, candidaţii au spus ce aşteptări au de la acest scrutin.

CEL MAI MATINAL CANDIDAT

Unul dintre cei mai matinali alegători a fost medicul Adrian Zoican. Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Buzău, s-a prezentat pentru a vota, în jurul orei 7.30, la secţia de la şcoala Sfântul Apostol Andrei din cartierul Micro 14.

După ce s-a conformat regulilor de siguranţă sanitară şi i-a fost măsurată temperatura, doctorul Zoican a intrat în cabina de vot. După ce a introdus buletinele în urnă, el a vorbit despre importanţa acestei zile şi i-a îndemnat pe toţi buzoienii să meargă la vot, din timp pentru a evita aglomeraţia.

AU VOTAT ÎN ECHIPĂ

Candidaţii social democraţi au votat în echipă. Primarul Constantin Toma, președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu au mers împreună la vot fiind însoţiţi de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.
Primul care și-a exprimat votul a fost Constantin Toma, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Buzău. El a ajuns în jurul orei 8.30, împreună cu soţia, la secţia de votare de la Liceul de Artă, unde a fost aşteptat de o parte a echipei sale de candidaţi pentru Consiliul Local Municipal şi de viceprimarul Ionuţ Apostu, dar şi de Marcel Ciolacu şi Petre Emanoil Neagu.
După ieşirea de la urne, Constantin Toma a declarat că a votat pentru viitorul Buzăului.
Împreună au mers, apoi, pe jos, la Şcoala Dionisie Romano, din centrul municipiului, unde a votat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. Lideul social democrat şi-a arătat convingerea că, în următorii 4 ani, municipiul şi judeţul Buzău se vor afla pe mâini bune, ale unor administratori pricepuţi.
Petre Emanoil Neagu, şi-a exprimat dreptul de vot la Liceul Pedagogic. Candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean a spus că a votat cu gândul la dezvoltarea judeţului, dar şi cu gândul la viitorul copiilor.

IRINEL CÎRSTEA, GÂNDURI PENTRU TINERI

Irinel Cîrstea candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Buzău a votat, la ora 9, la secţia la care este arondat, de la Liceul Henri Coandă. La ieşirea de la urne, candidatul a spus că a votat cu gândul la cei tineri, pe care şi-i doreşte rămaşi în ţară, dar şi la siguranţa vârstnicilor.
Pe tineri, Irinel Cîrstea şi-i doreşte, acasă, unde să pună umărul la dezvoltarea Buzăului.

CONSTANTIN IONESCU:”IMPORTANT ESTE CE AI FĂCUT, NU CINE EŞTI”

Constantin Ionescu a votat la ora 10, la Şcoala George Emil Palade, de pe strada Spiru Haret. Candidatul Pro România pentru postul de primar al municipiului Buzău a venit singur şi şi-a aşteptat rândul la coada care se formase la intrarea în secţia de votare. După vot, el a declarat că, important pentru un primar este ce lasă în urmă după patru ani de mandat.

CONSTANIN FLORESCU: AM VOTAT PENTRU RESPECTAREA LEGII

Constanin Florescu, candidat al Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al Buzăului a votat după ora 11, la şcoala nr.1 “Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” . Fostul judecător a avut un mesaj scurt şi concis cu privire la aşteptările pe care le are de la aceste alegeri locale.
La fel ca şi alţi candidaţi, Constantin Florescu a aşteptat să îi vină rândul pentru a intra în secţia de vot şi s-a supus regulilor de siguranţă sanitară.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ