CANDIDEAZĂ PENTRU ÎNCĂ UN MANDAT

0
71

Primarul Constantin Toma mai doreşte un mandat în fruntea Palatului Comunal. Edilul șef a declarat că nu poate să îndeplinească ce și-a propus doar pe perioada unui mandat. Primarul are în plan realizarea a numeroase proiecte la nivelul municipiului, iar acestea necesită ani de implementare.

Buzăul ar urma să se schimbe complet, atât ca infrastructură cât și ca aspect în urma unor proiecte demarate de municipalitate. Este un fapt pe care îl recunoaște și primarul Constantin Toma care a declarat că, prin investițiile pe care le va face, intenția sa este să dea o nouă față orașului. Vorbim aici despre asfaltarea străzilor din municipiu și refacerea vechilor locuri de joacă și ridicarea unora noi. Municipalitatea are planuri serioase și atunci când vine vorba de investiții în parcurile din oraș. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele pe care administrația locală le-a pus în practică, însă mai sunt și altele care așteaptă să fie implementate. Toate acestea necesită însă timp, iar edilul șef a declarat că nu poate îndeplini tot ce și-a propus doar pe perioada unui mandat. Prin urmare, Constantin Toma și-ar dori să candideze şi la alegerile locale din 2020.

Edilul şef a precizat că se confruntă cu o serie de greutăți cauzate în mare parte de lipsa de personal și de pregătirea slabă pe care o angajații din aparatul administrativ. Tocmai pentru a mai face față unui astfel de ,,handicap”, Constantin Toma a implementat programul Kaizen, care în japoneză înseamnă ,,îmbunătățire continuă”.

La alegerile din iunie 2016, Constantin Toma a câştigat mandatul de primar cu aproape 42% din voturile exprimate de buzoieni.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ