CAPCANE PE “SENS UNIC”

0
68

Străzile din municipiul Buzău pe care, recent a fost instituit sensul unic, au devenit capcane pentru şoferi. Aproape o sută de conducători auto au fost surprinşi de agenţii Poliţiei Locale, circulând pe “Interzis” şi au primit avertismente şi puncte de penalizare.
De la începutul săptămânii, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie si Disciplină Rutieră, au derulat acţiuni pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă semnificaţia indicatoarelor rutiere „ Accesul interzis”. Controalele s-au desfăşurat, după ce, în prealabil timp de o săptămână, poliţiştii locali au fost prezenţi pe străzile Sculpturii şi Traian Vuia, din municipiul Buzău, informând participanţii la trafic cu privire la amplasarea noilor indicatoare rutiere “Accesul interzis”, respectiv “Sens Unic”. Mulţi dintre şoferi au fost luaţi prin surprindere de modificările de trafic, şi nu au observat indicatoarele montate în urmă cu o săptămână. Poliţiştii locali i-au tras pe dreapta şi i-au sancţionat. Totodată, le-au atras atenţia că şi în cartierul Dorobanţi au apărut astfel de indicatoare.
Pentru nerespectarea semnificaţiei indicatorului rutier „Accesul interzis”, conducatorii auto pot fi sanctionaţi avertisment, sau 2-3 puncte amendă, şi 2 puncte penalizare la permisul de conducere.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ