CĂRUŢĂ SPULBERATĂ PE DN2E85

0
58

Doi bărbaţi au murit, luni, după-amiază, după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de un autoturism. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 2 E85, în apropierea localităţii Racoviţeni. Un al treilea bărbat, aflat în atelaj, a fost rănit, dar a scăpat cu viaţă.
O căruţă, în care se aflau trei bărbaţi ce se întorceau de muncă, a intrat pe DN2E85, încercând să traverseze şoseaua europeană şi a tăiat calea unui autoturism care circula dinspre Râmnicu Sărat către Buzău. Şoferul nu a putut să evite impactul şi a lovit cu violenţă atelajul.
Doi dintre bărbaţii aflaţi în căruţă, în vârstă de 51, respectiv 47 de ani, au murit pe loc, iar cel de-al treilea, de 32 de ani, a fost rănit.
Bărbatul care a supravieţuit teribilului accident a suferit mai multe răni şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Medicii spun că viaţa lui nu este în pericol.
Accidentul este investigat de Poliţia Rutieră care a deschis un dosar penal. Cauzele şi împrejurările în care s-a produs nenorocirea urmează să fie stabilite în urma cercetărilor şi după audierea martorilor.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ