CASE DISTRUSE DE INCENDII

0
33

Două locuinţe din judeţul Buzău au ars la sfârşitul săptămânii trecute. Incendiile au produs pagube materiale însemnate, însă, din fericire nicio persoană nu a avut de suferit.
Forţe din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău s-au deplasat, sâmbătă seară pe raza localității Tisău din județul Buzău, în urma unui apel de urgență ce semnala un incendiu la o proprietate particulară.
Către locul indicat s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 180 m2. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Pompierii au stabilit la final că focul a pornit, cel mei probabil de la un coș de fum deteriorat.
Detașamentului de Pompieri Buzău a intervenit şi în noaptea de duminică spre luni, pe raza localității Potoceni din comuna Mărăcineni la un alt incendiu la o proprietate particulară.

“Către locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D. Ajunși la fața locului, au constatat că incendiul se manifesta în zona acoperișului clădirii, pe o suprafață de aproximativ 200 m2, cu posibilitate de extindere la întreaga locuință.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, stabilind la final și cauza probabilă de incendiu ca fiind un scurtcircuit electric produs de un conductor electric”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

La sfârşitul săptămânii, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit, în total la 73 de evenimente.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ