Cătălin Moroșan prezent la Liceul Teoretic Pogoanele

0
17

Campanie anti-bullying alături de Consiliul Județean Buzău
Cătălin Moroșan, cunoscutul lupător de K1, alături de președintele Consiliului Județean Buzău Petre Emanoil Neagu au făcut o vizită la Liceul Teoretic Pogoanele într-o campanie anti-bullying în mediul școlar. Elevii au fost bucuroși să își vadă favoritul show-urilor de televiziune, Moroșan fiind pus în fața unui șir nesfârșit de întrebări.
Bullying-ul tinde să devină un fenomen în rândul elevilor. Din acest motiv, conducerea Consiliului Județean împreună cu luptătorul K1 Cătălin Moroșan cărora li s-au alăturat polițiștii buzoieni au organizat la Liceul Teoretic Pogoanele o campanie de informare și prevenire. Discuțiile au fost interactive iar starul din ringurile de luptă a trebuit să facă față întrebărilor puse din partea celor mici.
Cătălin Moroșan a povestit că atunci când era copil a fost afectat de bullying dar a trecut peste toate greutățile pentru a-și îndeplini visul, cel de a fi un luptător.
Morosan le-a dat sfaturi elevilor pentru a trece mai ușor peste greutăți atunci când le întâmpină.
Bullying-ul are loc atunci când copilul este supus unor agresiuni verbale, psihice şi chiar fizice, devenind ţinta unor răutăţi cum ar fi atunci când este tachinat sau luat în derâdere, este poreclit, este exclus din cercul de amici, este înghiontit sau îmbrâncit. Agresiunile se pot petrece atât față în față, cât și în mediul online sau poate căpăta chair forme fizice. Cătălin Moroșanu se află la Buzău în calitate de organizator al Galei „Dynamite Fighting Show” ce va debuta în data de 24 iunie la Sala Sporturilor din municipiul Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ