CĂŢEL CU NOROC! Gest lăudabil făcut de polițiști

0
136

Nu le este scris în fişa postului, dar omenia nu i-a lăsat să nu acorde ajutor. Vorbim de doi poliţişti din comuna Costeşti, care au salvat de la o moarte un pui de câine căzut într-o groapă adâncă de peste un metru. Alarmaţi de suntele scoase de patruped, agenţii au dat de un căţel, nu mai mare de o palmă, aflat sub o placă groasă de ciment. Fără apă şi hrană, animalul nu ar mai fi avut prea mult de trăit. Oamenii legii au cerut sprijinul unui instalator, iar după câteva clipe, căţelul a fost scos la suprafaţă.
După ce a primit câteva felii de pâine şi un os, căţelul a avut parte de o nouă supriză. Poliţiştii i-au găsit rapid şi o familie adoptivă. O fetiţă din localitatea Costeşti, care s-a ataşat de căţel după ce a văzut prin ce a trecut, l-a luat acasă pentru a-i deveni cel mai bun prieten, camarad de joacă şi un bun ascultător.
Momentul în care puiul de căţel a fost salvat a fost filmat de unul dintre poliţişti şi încărcat pe internet. Videoclipul a devenit viral, strângând multe vizualizări. Cei doi polițiști care au făcut gestul nobil, agent șef adjunct Adrian Nicula și agent Marius Găreanu, sunt angajați ai postului din Costești.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ