”CE BINE E” – Georgian Mărgărit

0
242

Buzoianul Georgian Margarit a lansat o piesă nouă în plină pandemie

“Incă avem multe motive să ne bucurăm și să spunem !” asta spune Georgian despre melodia tocmai lansata. Este o piesă compusă de Sandor Biro, pe care a ascultat-o și înregistrat-o prima oară la începutul anului trecut. Melodia este un strigat de speranta, o expresie comună, simplă, care nu a fost atât de mult folosită în melodii dar care sintetizează fericirea unui om.
Georgian Mărgărit este un nume din ce în ce mai important în lumea muzicală. În 2016 a obţinut locul doi în finala Eurovision România. Acesta considera că mesajul transmis este mai mult decât necesar într-o perioadă atât de grea, pentru cei care doar iubind își pot hrăni sufletul și poftă de viață!
După ce, în 2016, a obţinut locul doi în finala Eurovision cu piesa „I’m Coming Home“, lansată împreună cu Vanotek şi The Code, Georgian este în continuă ascensiune. A lansat la Global Records single-ul „Closer”, piesă compusă şi produsă împreună cu Vanotek, Axinte Narcis (Jackie Vegas), Alex Cotoi şi Adriana Rusu şi licenţiată în Rusia, Bulgaria, Franţa, Monaco, Ucraina, Belarus, Mol¬dova, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Armenia, Georgia, Azerbaijan. Georgian este fiul primarului din comuna Boldu, Marian Mărgărit, la rândul său pasionat de muzică, fiind cunoscute colaborările primarului cu Cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu şi piesele compuse pentru artişti precum Fuego şi Lorenna.

Mihai Vasilescu/Alex Nicolae

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ