CENTRE NOI DE VACCINARE

0
82

DSP anunță deschiderea acestora, la jumătatea lunii
La Buzău, nu mai există locuri libere pe platforma de vaccinare. La acest moment, aproape 12.000 de pesoane sunt înscrise pe aceste liste cu speranța că se vor vaccina în perioada următoare. Cele mai multe persoane, aproximativ 3 000, sunt înscrise la Liceul cu Program Sportiv, unde sunt trei fluxuri de vaccinare. În același timp, în județ, se vor mai deschide trei centre de vaccinare, începând cu jumătatea lunii aprilie .
Suntem în etapa a treia de vaccinare, iar pe platforma on-line, la Buzău, nu mai sunt locuri libere. Aici, județul figurează cu 15 centre de vaccinare, dar nu toate pot oferi vaccinul. Asta, pentru că dozele nu au ajuns la multe din aceste centre. Direcția de Sănătate Publică anunță deschiderea altor trei centre de vaccinare în județul Buzău. Acestea sunt dstinate persoanelor înscrise pe listele de așteptare, care doresc să se vaccineze și vor fi funcționale începând cu 16 aprilie.
Mulți buzoienii consideră că vaccinarea este o soluție pentru a scăpa de pandemie. O dovedesc cifrele celor care sunt înscriși pe listele de așteptare. Însă, părerile sunt împărțite.
În județul Buzău , până la acest moment s-au vaccinat cu prima doză 31.107 buzoieni , iar cu rapelul , care completează schema de vaccinare, 15.912 de persoane.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ