CENTRUL, ASFALTAT COMPLET, ÎN RITM ALERT

0
58

O adevărată revoluție a asfaltărilor se desfășoară, zilele acestea, în centrul orașului. Peste 10 străzi au fost decopertate și urmează să fie asfaltate complet, în scurt timp. Lucrările au început săpătămâna trecută pe Ion Băieșu și aproape că s-au încheiat, iar pe parcursul acestui week end muncitorii de la Urbis Serv au lucrat și pe timpul nopții. Vor fi realizate lucrări de refacere a covorului asfaltic prin turnarea unui strat de uzură din mixturi asfaltice. Totodată, se vor executa lucrări de ridicare la cotă a bordurilor, a căminelor si capacelor de utilități, precum și a gurilor de scurgere – canalizare.

În paralele cu lucrările de asfaltare, se lucrează și la amenajarea de noi locuri de parcare. În zona centrală se reconfigurează spațiile destinate staționării mașinilor, dar, în același timp, se indentifică spații și în zonele de la periferie.

Șoferii trebuie să știe că atunci când se execută lucrările premergătoare asfaltării se va putea circula pe tronsoanele aflate în lucru, dar cu restricții de viteză. De asemenea, staționarea în parcările publice din zonă sau pe carosabil va fi strict interzisă. Lucrarea propriu-zisă de turnare a mixturilor asfaltice va fi executată pe timpul nopții, când străzile vor fi închise. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ