CIOLACU INTERVINE ÎN SCANDALUL APEI METEORICE

0
55

Intervenție neașteptată venită, astăzi, din partea vicepremierului Marcel Ciolacu. Liderul Partidului Social Democrat Buzău a transmis, printr-un comunicat de presă, că a făcut demersuri pentru eliminarea tarifelor la apă meteorică.

”Îmi doresc acum ca oamenii din Buzău și Râmnicu Sărat să plătească facturi mai mici la întreținere, prin eliminarea costurilor legate de apa meteorică. De asemenea, este o măsură care va sprijini și va încuraja și consumatorii agenți economici. Mă aștept ca aceste lucruri să fie duse la îndeplinire cât mai repede de factorii responsabili. Cetățenii din Buzău și Râmnicu Sărat au dreptul la apă mai ieftină și la servicii de calitate din partea autorităților locale”, este declarația venită din partea lui Marcel Ciolacu.

În acest context, Marcel Ciolacu a solicitat Consiliului Județean Buzău și Companiei de Apă Buzău convocarea de urgență a Adunării Generale a Acționarilor ADI 2008 pentru formalizarea legală a acestor măsuri. Președintele ADI Buzău 2008, Petre Emanoil Neagu spune că își va chema colegii într-o ședință imediat după data de 15 august și va suspune votului aceste propuneri.

 

Vestea i-a picat mănușă primarului Constantin Toma, care a anunțat, în mai multe rânduri, că vrea să reducă tariful apei meteorice cu cel puțin 50%. Acum edilul speră ca solicitările venite din partea vicepremierului Marcel Ciolacu să fie duse la îndeplinire de cei responsabili.

Deocamdata Compania de Apă nu a oferit un punct de vedere legat de acest subiect.(DENISA IRIMIA)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ