Circulația autobuzelor, deviată din centrul orașului

0
16

Se așteaptă avizul tehnic
Mai multe linii de transport în comun vor urma să fie deviate ca urmare a lucrărilor de reabilitare a Pieței Dacia, proiect ce va culmina cu închiderea definitivă a unor artere din centrul orașului. Conducerea Trans-Bus a anunțat la acest moment că se așteaptă un aviz tehnic iar în cel mai scurt timp autobuzele ar putea circula după un alt plan.
Circulația în centrul orașului Buzău nu va mai fi posibilă. O dată cu reabilitarea Pieței Dacia, autovehiculele nu vor mai putea circula pe Aleea Trandafirilor și pe sectorul dintre Primăria Buzău și fostul restaurant Miorița. Mai multe autobuze vor urma să circule potrivit unui plan ce urmează a fi avizat în următoarele zile.
Practic autobuzele de transport călători vor face un mic ocol, au anunțat reprezentanții Trans-Bus.
Printre noutățile care le aduce proiectul de reabilitare a platoului din centrul orașului se numără amenajarea unor spații verzi, montarea unor bănci moderne, fântâni arteziene adaptate noului stil, toate înglobate într-o zonă pietonală extinsă. În locul gresiei din centrul orașului va fi pus granit cu motive tradiționale românești, Piața Dacia reunind astfel două curente, unul modernist și altul clasic românesc.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ