“Cîțu – dealer de vaccinuri”

0
11

Lucian Romașcanu, atac dur la adresa premierului Florin Cîțu
Senatorul social-democrat, Lucian Romașcanu îl consideră pe Florin Cîțu, premierul României, dealer de vaccinuri. Declarația vine pe fondul faptului că Guvernul a contractat 120 de milioane de vaccinuri în situația în care populația României nu depășește 18 milioane.
Președintele interimar al organizației județene a PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu i-a cerut premierului Florin Cîțu să plece după ce a contractat nu mai puțin de 120 de milioane de doze de vaccinuri.

SURSA LUCIAN ROMAȘCANU FACEBOOK
“Cîțu-dealer de vaccinuri. Este incredibilă prostia și hoția acestui guvern pe nume Cîțu! Populația României-cca.18 milioane, populația vaccinabilă-cca.13 milioane, populația vaccinată-cca.5 milioane, vaccinuri contractate-120 de milioane!!!, a scris pe Facebook, senatorul Lucian Romașcanu care așteaptă o comsie de anchetă.

Senatul a avut pe ordinea de zi aprobarea Ordonanței de Urgență 49 care legiferează că statul român poate vinde dozele excedentare de vaccin. Practic, mai precizează Lucian Romașcanu, premierul Cîțu recunoaște numărul aberant de vaccinuri comandate și caută căi legale de a încerca să diminueze paguba.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ