COLABORARE CU ADMINISTRAŢII SPANIOLE

0
74

Bazele unei colaborări în domeniul turismului şi al relaţiilor socio-culturale, au fost puse astăzi la Consiliului Judeţean, unde a avut loc o întâlnire între reprezentanţii autorităţilor buzoiene şi cei ai administraţiilor unor localităţi spaniole din regiunea Rioja. Delegaţia spaniolă a fost însoţită de consulul general al României la Bilbao, Marian Popescu.
O delegație formată din reprezentanți ai autorităților locale din regiunea spaniolă La Rioja, se află săptămâna aceasta, într-o vizită în județul Buzău. Delegaţia este formată din primari ai unor localităţi din regiunea cu care Buzăul este înfrăţit, iar vizita este făcută la invitația reprezentanților administrației locale județene, care își doresc să dezvolte relațiile bilaterale economice, culturale și sociale dintre județul Buzău și regiunea autonomă spaniolă. Reprezentanţii celor două părţi au participat la o întâlnire, la Consiliul Judeţean, la care a fost prezent consulul României la Bilbao, Marian Popescu şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, întâlnire la care s-au discutat aspect ce ţin de colaborarea dintre judeţul Buzău şi regiunea iberică.
Luna viitoare reprezentanți ai Consiliului Judeţean Buzău vor întoarce vizita oaspeţilor spanioli , urmând să se deplaseze în provincia La Rioja din Bilbao. Din delegație vor face parte consilieri județeni desemnați de toate grupurile politice reprezentate în deliberativul local, precum și funcționari din aparatul de specialitate al instituției.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ