Comic 7 B din nou la Buzău

0
75

Pregatiri pe ultima sută de metri pentru cea de-a doua editie a Festivalului de Teatru Independent de Comediu Comic 7 B care va avea loc in perioada 17-23 septembrie. După succesul înregistrat de anul trecut, organizatorii promit publicului buzoian dornic de teatru si umor, o stagiune plină de surprize cu piese alese pe sprânceană. Va fi un spectacol desăvârsit iar piesele vor fi jucate atât pe scena Teatrului George Ciprian cât si la Cafeneaua Artistilor din municipiul Buzău.

O suită de spectacole de teatru independent şi improvizaţie, jucate de actori români şi din Israel, la care se adaugă un spectacol de improvizaţie pentru copii, ateliere de actorie şi concursuri se vor desfăşura în cea de-a doua ediţie a Festivalului de Teatru Independent de Comedie Comic 7 B. Astăzi la Consiliul Judeţean Buzău, organizatorii au vorbit pe larg despre surprizele pe care le-au pregătit buzoienilor dornici de teatru şi comedie în perioada 17 – 23 septembrie.

 

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău şi cei ai Primăriei Municipiului cred că oraşul se va transforma pentru cîteva zile în capitala teatrului de comedie a României.

 

Piesele se vor juca pe scena Teatrului George Ciprian şi la Cafeneaua Artiştilor. Biletele se pot procura de la cele două locaţii precum şi prin rezervare iar preţul lor variază între 15 şi 40 de lei. În cadrul secţiunii Teatru de Comedie, buzoienii vor putea să-i vadă în spectacole pe unii dintre cei mai cunoscuţi actori români printre ei Tudor Istodor, Raluca Aprodu, George Constantinescu şi Constantin Zamfirescu. Totodată din juriul festivalului vor face parte actorii Andrei Duban şi Iulian Ilinca, cunoscut pentru rolul lui Frankfurt în cadrul grupului Vacanţa Mare. (Florin Zafiu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ