Compania de apă anunţă un nou serviciu

0
23

SMS-Sender pentru utilizatori
Compania de Apă Buzău anunţă un nou instrument prin intermediul căruia doreşte să comunice cu clienţii.

Compania de Apă
“Ne dorim să vă facem cunoștință cu SMS-Sender, un instrument eficient de comunicare a informațiilor relevante pentru utilizatorii noștri privind furnizarea serviciului de apă potabilă. Prin această modalitate de comunicare oferim notificări în timp util cu privire la lucrări programate, intervenții și avarii în scopul de a asigura transparența și participarea comunității în gestionarea eficientă a resurselor în contextul apariției unor situații ce necesită întreruperea apei. Prin intermediul tehnologiei SMS, utilizatorii sunt informați prompt cu privire la oprirea programată a apei, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și organiza activitățile cotidiene fără să fie afectați de această situație. Mesajul este scurt formulat și oferă informațiile de maxim interes: locul, data și ora întreruperii apei, precum și motivul acestei opriri a furnizării serviciului de apă potabilă. Inițiativa reflectă un angajament ferm către o comunicare eficientă și deschisă între noi – furnizorul de servicii și dvs. – comunitatea buzoiană”, anunţă operatorul de apă.
Una dintre avantajele serviciului este că orice client este ţinut la curent cu informaţiile ori de câte ori sunt noutăţi.

Compania de Apă
“Principalele avantaje ale acestui canal de comunicare – SMS-Sender – includ furnizarea de mesaje informative direct pe telefonul dvs. și menținerea informării dvs. astfel încât activitățile zilnice să le puteți desfășura fără griji. De asemenea, orice modificare va fi semnalată prin intermediul SMS-Sender”, informează compania.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ