CONCURENŢĂ MARE LA TITULARIZARE

0
14

Cei mai mulţi candidaţi sunt Educaţie fizică
Miercuri, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2021. Cei aproape 600 de candidați înscriși la examenul de titularizare vor afla rezultatele, săptămâna viitoare.
În județul Buzău au fost organizate două centre de concurs, pentru examenul de titularizare, la Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” Buzău şi la Școala Gimnazială nr. 11 din municipiu. Pentru susținerea probei scrise s-au înscris aproape 600 de candidați, dintre care 59 provin din promoția curentă.
Cea mai mare concurenţă este între cei care îşi doresc un post de profesor de sport şi cei care au candidat pentru posturile de învăţători.
Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru suplinire, minimum nota 5 . La nivelul județului Buzău sunt disponibile 79 de posturi didactice pentru angajare pe perioadă nedeterminată. 54 dintre acestea sunt în mediul urban şi 25 în mediul rural.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ